Träna inför Tough Race med våra träningsexperter!

Tough Race Clinic 2014
Tough Race Clinic 2014

Få bästa träningstipsen av våra träningsexperter:

Joakim Berggren, tränare vid Dala sports Academy med bl.a. sex SM-medaljer i triathlon i bagaget. En otroligt påläst föreläsare och tränare som har en lång och gedigen erfarenhet av elitidrott och motionsidrott både som aktiv och tränare.

Konstantin Avramidis, vinnare av Gladiatorerna 2014, grundare av Obstacletraining i Sverige. Konstantin praktiskt taget lever för hinderbanor och vi är mycket stolta över att har Kontantin med i vårt team. Det Konstantin inte kan om hinderteknik är inte värt att veta.

Henrik Josefsson och Anton Trotzig. Grundare, tävlingsledare och banläggare för Tough Race. Erfarna idrottare från flertalet olika uthållighetsidrotter, koll på hinderbanor har de också!

Fem tillfällen á 2 timmar. Alltså totalt tio timmars kvalificerad träningsrådgivning. Inga förkunskaper krävs! Dessa timmar kommer ge dig många nya verktyg för att toppa din träning.                  

Tough Race Clinic innehåller:

Löpskolning, löpteknik: Lär dig springa rätt, snabbt och ekonomiskt, på hårt underlag och i terräng.

Styrketräning: Lär dig träna rätt inför hinderbanan för att lättare fixa hindren och minimera risken för onödiga skador.

Hinderteknik: Få de bästa tekniktipsen om hur du klarar hindren på bästa sätt. Hinderbaneträning på uppbyggd bana ingår!

Exklusivt träningspass på Tough Racearenan veckan före Tough Race: Få möjligheten att komma riktigt nära banan, ett skönt terränglöpningspass, prova hinder och få lite inside info.

Passen börjar med  inspirerande föreläsningar som innefattar ämnena: Träningslära, kost och träningsplanering så får du med dig alla möjliga verktyg för att ge din träning bästa resultat!

Tough Race snygga funktions T-shirt ingår utan kostnad.

För datum och anmälan: Läs mer här!

Välkommen till en grym möjlighet att bli ännu bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *