Gratis Tough Racepass på Friskis & Svettis i Borlänge!

Friskispass
Foto: Jerry Carlsson

Tough Race i samarbete med Friskis & Svettis i Borlänge håller fyra specialanpassade träningspass för dig som skall springa hinderlopp eller bara är sugen på ett grymt, och annorlunda träningspass.

Under fyra kvällar i mars erbjuder Friskis & Svettis gratis träning för de som vill. Du behöver inte ens vara medlem i Friskis & Svettis så passa på att testa deras fina- och rymliga lokaler samtidigt som du får ett träningspass utöver de vanliga.

Det är Friskis & Svettis duktiga instruktörer som i samarbete med Tough Race tävlingsledning har satt ihop speciellt inriktade pass på hindertagning. Styrka, smidighet och teknik är fokus och vi lovar att även lägga in en och annan pulshöjare. Instruktörer från Friskis & Svettis och Tough Race kommer att hålla i passen.

Passen kommer att likna varandra i stort men varje pass kommer att ha ett tema där vi fördjupar oss lite mer i vissa teknikmoment. Teman är: Ta sig över och under hinder, Armgång, ta sig över väggar och klättra i rep och nät.

Anmälan sker till ida@borlange.friskissvettis.se inför varje tillfälle. Det finns endast ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Glöm inte att avanmäla dig om du inte skulle kunna komma och kom senast en kvart före, annars släpper vi din plats till någon annan!

Datum och tider:

Onsdag 4/3 19.00-21.00
Torsdag 12/3 19.00-21.00
Torsdag 19/3 19.00-21.00
Torsdag 26/3 19.00-21.00

Anmälan är öppen, Välkommen!