TOUGH RACE SWEDEN PRESENTERAR STOLT SUUNTO SOM SAMARBETSPARTNER.

Suunto conquering vit

Vi på Tough Race tycker att Suunto passar mycket bra ihop med våra evenemang. Klockor som är vattentäta, tåliga, användarvänliga och levererar viktig information till våra deltagare är en riktigt bra kombination. Vi hänger mycket gärna på Suunto i deras ambitioner ”Conquering new territories”

Suunto tillverkar handgjorda sportklockor av högsta kvalité, instrument och dykdatorer som testats under de svåraste förhållandena.

Suuntos nyhet Ambit3 är serien av sportklockor som i realtid visar, aktuell hastighet, höjd, puls, varvtid och annan viktig information.

Koppla klockan till din smartphone, fota och dela dina träningsfilmer, med data, karta och bilder på Facebook och Instagram med hjälp av Suunto Moovescount. Här kan du även planera och dokumentera din träning för bästa resultat.

Så här säger Mikael Frölich på Suunto Sverige:

Samarbetat med Tough Race är en spännande tävling som vi på Suunto gärna vill vara med på.

Tough Race är en kul utmaning som kräver mycket av den deltagande. Genom goda förberedelser innan loppen samt information under loppen vet vi på Suunto att våra produkter kan hjälpa deltagarna att hålla koll på sin arbetsekonomi och höjdtagning.

Suunto söker kontinuerligt efter seriösa events och lopp som bidrar med äventyr utöver det vanliga. Tough Race är ett fantastiskt event som stämmer väl in på våra ambitioner som varumärke –

”Conquering new territories” 

Väl mött på Tough Race och lycka till med förberedelserna.

Mikael Frölich, Suunto Sverige

För den senaste informationen om Suunto besök gärna vår hemsida www.suunto.com och kolla in nyheterna Suunto Ambit3 Run samt Suunto Essentials.

https://youtu.be/KHHLGt8-Dmo