Angående resultat för Tough Race Sweden – Night OCR

Foto: Hexadrone

Jag vill börja med att be om ursäkt för att resultaten dröjer och att vår information om detta har varit bristande!

Jag hoppas att ni hade en härlig kväll, det hade i alla fall jag 🙂

Jag är fullt medveten om att resultaten är viktigt för många. Därför vill vi leverera så korrekta resultat som möjligt så snart som möjligt!

Vi använder oss av Muddest som portal för anmälningar, incheckning och tidtagning.
Systemet medger en ganska enkel hantering för oss arrangörer och jag tror att ni deltagare löser anmälan hyggligt enkelt. Vi kan ha anmälan öppen fram till start och deltagarna kan ex överlåta sin startplats helt kostnadsfritt.

Då vårt format med patruller inte är särskilt vanligt finns ingen mall för detta i muddest system så därför har vi valt att checka in alla men bara ta tid på en i patrullen. Därefter knappa de andra deltagarnas tider manuellt. Detta för att alla skall kunna ta del av muddest sammanställningar, digitala medaljer och leaderboards.

Vi har valt att på detta evenemang använda en tidtagningsfunktion där deltagarnas nummer knappas i en app för att få en sluttid.
I lördags upplevde vi att allt funkade som det skulle förutom att liveresultatet inte blev uppdaterat. Det funkar fortfarande inte och det problemet ligger, efter vad vi erfar, hos vår leverantör muddest.
När vi efter loppet kontrollerade tiderna så saknades sluttider för ett antal deltagare. Vi eller Muddest kan inte förklara varför tiderna inte finns men det är där vi är i nuläget.

Vi håller i nuläget på med insamling av data för att kunna korrigera och lägga in så rätt tider som det bara går.
Jag har därför beslutat att inte publicera några resultat innan vi har ett fullständigt resultat.

Jag hoppas på förståelse för att allt inte alltid går som man har tänkt och att ni kan minnas kvällen med glädje ändå!

Henrik Josefsson
Tävlingsledare