Samarbetspartners

bilmetro

Bilmetro finns på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda, Kia och Scania Lastbilar.

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag och ett av de största privatägda i branschen. Vi har en självklar målsättning för vårt arbete, något som gäller både kunder och medarbetare, vi ska alltid vara – Din bästa bilaffär.

www.bilmetro.se

 

Borlänge kommunVarmt välkommen till Borlänge och Tough Race Sweden Weekend 2017!

Vi välkomnar dig som är deltagare, funktionär eller medföljande till ett spännande evenemang och en trevlig vistelse här i Borlänge.
Hoppas att du också hinner upptäcka något av det Borlänge har att erbjuda i form av kultur, natur, fritidsaktiviteter, nöjen och handel. Här är det nära till det mesta.

Vi vill att du ska trivas riktigt bra här hos oss – och känna att du alltid är välkommen tillbaka!

 

ABKH_logo_rgb

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4 miljarder kr. Råvara från skogarna i Bergslagen försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. Byggprodukter säljs i huvudsak på svenska marknaden via den egna bygghandelskedjan. Största exportmarknaden av trävaror är Japan. Sågverksamhet bedrivs även via dotterbolag i Estland. Träemballageproduktionen är inriktad på specialemballage till de större regionala exportindustrierna.

AB Karl Hedin är stolt leverantör av byggmaterial till Tough Race Sweden.

www.abkarlhedin.se

 

logga för hemsida

Hjärtligt välkomna att bo hos oss på Främby Udde Resort!

Ladda upp förstklassigt med bekvämt boende i hotellstugor precis vid sjön Runns strand ca 15 min ifrån tävlingsarenan. Njut och återhämta er med härliga måltider i vår restaurang eller någon aktivitet så som kajakpaddling, badtunna eller bastuflotte.

Perfekt för familjen, företaget eller laget!

www.frambyudde.com

 

 

Twins trading

Twins Trading AB är ett företag som ägs och drivs av tvillingbröderna Andreas och Daniel Roos som båda har en lång erfarenhet i bilbranschen. Företaget startade 2011 och har idag 8st anställda med placering i Borlänge.
Twins Trading är en Mekonomen Bilverkstad som servar och reparerar dom flesta motordrivna fordon.

Besök oss på www.twinstrading.se eller gilla oss på Facebook för mer information.

DAlsjö golf logga för hemsida

Dalsjö Golf erbjuder tältcamping 500m från arenan under Tough Race Sweden Weekend. Tältplats, parkering, frukost, tillgång till toalett och dusch ingår.
Mejla din bokning till info@dalsjogolf.se.
Pris: 195kr/pers/natt
www.dalsjogolf.se

Livtjänst är ett nytänkande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Företagets grundpelare är trygghet, service och kvalitet. Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning, utbildning och livräddningsprodukter.

Livtjänst utgår från sina regionkontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Borlänge.
Under Tough Race Swedens evenemang utgör Livtjänst en kvalificerad sjukvårdsresurs med stor mobilitet tack vare hög kompetens inom både ledning, sjukvård samt tillgång till terrängfordon med transportkapacitet.

För mer information se www.livtjanst.se!

 

Logo NUTRITION_VIOLA

Ny energileverantör!
+Watt är högkvalitativa energitillskott och återhämtningsprodukter med marknadens bästa råvaror gjorda för idrottare och den aktive. Sportdrycken är bland annat glutenfri, naturligt sötad med Stevia och innehåller inga färgämnen.

Genom att använda rabattkoden:TOUGHRACE så erbjuder vi 25% på hela sortimentet.

Genom att #wattnordic @wattnordic under året så är ni med i utlottningen av produkter!

www.wattnordic.se

 

bfps_logo2Borlänge Flis & Pellets Service säljer, installerar, servar flis- och pelletsanläggningar i alla storlekar.

För mer information besök www.bfps.se eller ring 0243-22 37 10.

 

F&S LOGO CMYKröd

Friskis&Svettis Borlänge har träningen för dig som vill träna både tufft och lite lugnare. I  våra stora lokaler på Skomakargatan 9 i Borlänge har vi gym, multihall, indoor walking, spinning, jympa och övrig gruppträning.  Dessutom har vi under sommaren uteträning i Mellsta.

För mera information kring  våra pass och öppettider  se www.friskissvettis.se/borlange

Vi kommer att finnas med under Tough Race Sweden Weekend för att hålla i uppvärmningen! Besök oss gärna då!

AdInQ

Effektiv kommunikation handlar om att nå så många som möjligt så rätt som möjligt.

ADinQ erbjuder dig som företag, kommun eller organisation att nå ut lokalt och effektivt. Ditt budskap når en bred målgrupp när de befinner sig i en köpstark miljö, där ditt budskap bryter igenom mediabruset som bäst.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig att synas mer effektivt? Kontakta oss redan idag på telefon 021-4403401 eller via webben www.adinq.se

 

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder.

Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel.

www.cramo.se

Tractive AB är ett familjeföretag i Borlänge med ca 50 anställda. Vi designar och tillverkar växellådor för rally- och racingbilar, samt betonghåltagningsmaskiner under varumärket Pentruder. I dagsläget står betonghåltagningsmaskinerna för ca 90% av vår omsättning och säljs i ett 40-tal länder världen över.

Vi är mycket stolta över att vi själva tillverkar ca 90% av alla delar i våra produkter och all montering görs in-house, för oss är kvalitet det viktigaste och därför lämnar vi aldrig något åt slumpen.

www.tractive.se