Samarbetspartners

bilmetro

Bilmetro finns på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda, Kia och Scania Lastbilar.

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag och ett av de största privatägda i branschen. Vi har en självklar målsättning för vårt arbete, något som gäller både kunder och medarbetare, vi ska alltid vara – Din bästa bilaffär.

www.bilmetro.se

ABKH_logo_rgb

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4 miljarder kr. Råvara från skogarna i Bergslagen försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. Byggprodukter säljs i huvudsak på svenska marknaden via den egna bygghandelskedjan. Största exportmarknaden av trävaror är Japan. Sågverksamhet bedrivs även via dotterbolag i Estland. Träemballageproduktionen är inriktad på specialemballage till de större regionala exportindustrierna.

AB Karl Hedin är stolt leverantör av byggmaterial till Tough Race Sweden.

www.abkarlhedin.se

Dalregementsgruppen grundutbildar soldater samt stödjer utbildningen av Dalabataljonen och de frivilliga försvarsorganisationernas verksamhet i Dalarna.

För mer information om Försvarsmakten i Dalarna, besök Dalregementsgruppens hemsida!

På Ica Supermarket Kvarnen Borlänge är det enkelt och roligt att handla med kunnig,glad och hjälpsam personal.

Öppet ALLA dagar 8-21.

Här hittar du mer information om oss på ICA Supermarket Kvarnen.

Masterpart
Mästaren på ALLA delar!

Vi levererar – var Du än befinner Dig!
Med hjälp av oss på Masterpart kan ni serva Era kunder och bilar bättre.

Vi vänder oss främst till verkstäder men självklart är även Du som privatperson välkommen.

Vi har marknadens främsta sortiment av bildelar – allt för att ge er möjligheten till att återskapa trygga bilar.

Kontakta oss så hjälper vi varandra att göra Sveriges bilar bättre och säkrare!

www.masterpart.se

DAlsjö golf logga för hemsida

Dalsjö Golf erbjuder tältcamping 500m från arenan under Tough Race Sweden Weekend. Tältplats, parkering, frukost, tillgång till toalett och dusch ingår.
Mejla din bokning till info@dalsjogolf.se.
Pris: 195kr/pers/natt
www.dalsjogolf.se

bfps_logo2Borlänge Flis & Pellets Service säljer, installerar, servar flis- och pelletsanläggningar i alla storlekar.

För mer information besök www.bfps.se eller ring 0243-22 37 10.

F&S LOGO CMYKröd

Friskis&Svettis Borlänge har träningen för dig som vill träna både tufft och lite lugnare. I  våra stora lokaler på Skomakargatan 9 i Borlänge har vi gym, multihall, indoor walking, spinning, jympa och övrig gruppträning.  Dessutom har vi under sommaren uteträning i Mellsta.

För mera information kring  våra pass och öppettider  se www.friskissvettis.se/borlange

Vi kommer att finnas med under Tough Race Sweden Weekend för att hålla i uppvärmningen! Besök oss gärna då!

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder.

Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel.

www.cramo.se

Erbjudande året runt i samarbete med Tough Race Sweden!

Välkommen till något av våra hotell i Borlänge eller Falun när ni vill bo bra och nära. Oavsett om ni skall delta i något av Tough Race Swedens evenemang, träna på Dalsjö Hinderbana eller bara bo bekvämt på din vistelse i regionen så kan ni ta del av erbjudandet.

Uppge rabattkoden ”Tough Race Sweden” så får ni 10% rabatt på ordinarie pris när ni bokar via falun@scandichotels.com eller borlange@scandichotels.com. (Gäller ej via hemsida eller sökmotor.)

www.scandichotels.com

Välkomna!