Nyheter hösten 2019

BLIR DET NÅGE TOUGH RACE SWEDEN WEEKEND 2020?

Vi, Anton och Henrik, som grundade Tough Race Sweden 2014 valde att under 2019 ta en paus från att arrangera vårt hittills årligen återkommande stora evenemang. Detta för att vi helt enkelt behövde vila.
Under hela tiden har det varit vi två som har drivit företaget och varit ansvariga när vi arrangerat evenemang. Med mycket god hjälp av våra fantastiska familjer, sponsorer och funktionärer som verkligen ställt upp så har vi levererat evenemang som uppskattats av många.

Den sista tiden har Anton drabbats av en allvarlig psykisk ohälsa som beror på flera faktorer. Många och stora projekt är en av dem. Anton väljer därför att lämna sin roll som delägare och ansvarig banchef på Tough Race Sweden.

Anton är den som har byggt allt som står på Dalsjö Hinderbana och i vårt gym. Väl avvägda hinder, utmanande men möjliga att klara. Rejäla hinder byggda i timmerstockar, grovt virke, järn och telefonstolp. Alltid med säkerheten i främsta rummet. Det finns ingen som hade gjort det bättre.
Tack Anton för dessa otroligt lärorika och spännande år tillsammans med dig i företaget. Det har varit en ära att driva företag med dig och tillsammans har vi byggt upp en av de mest välrenommerade arrangörerna i landet.

Jag respekterar Antons kloka beslut och det finns ingen konflikt mellan oss. Jag hoppas att, när han mår bättre, kommer kunna fortsätta att bidra med sin kunskap och erfarenhet till vårt fortsatta arbete med Tough Race Sweden.

Med bakgrund av bl.a. detta väljer jag därför att inte arrangera något större evenemang under 2020. Ingen Tough Race Sweden Weekend alltså. Däremot arrangerar vi några mindre evenemang precis som i år. Dalsjö Hinderbana, träningsverksamheten, Team Tough Race Sweden och Ambassadörer kommer också att bestå.

Räkna med Tough Race Sweden även i framtiden!

/Henrik Josefsson