HUR BLIR DET MED TOUGH RACE SWEDENS LOPP 2021?

Året 2020 blev ju inte som någon tänkt! Vi som jobbar med evenemang fick ställa in och ställa om. Många människor har drabbats och många arrangörer har- och har haft en riktigt tuff säsong.

Redan hösten 2019 bestämde vi oss för att inte arrangera någon Tough Race Sweden Weekend 2020. Mer om det kan du läsa här!

Istället planerade vi för våra mindre evenemang med upp till 200 deltagare men även där fick vi tänka om. Det blev en serie med sex st minievent med 35 deltagare vid varje tillfälle. Väldigt uppskattat och väldigt fin stämning!

Trots eller på grund av pandemin lägger vi nu en rekordsäsong bakom oss när det gäller träning på Dalsjö Hinderbana. Fler än någonsin har hittat till vår fina permanenta bana och många har också besökt oss många gånger. Vi tycker att det är fantastiskt att så många väljer utomhusaktivitet och välkomnar också alla lag och klubbar som kommer till oss för alternativ rörelse. Hör av er så hittar vi ett bra upplägg även för er.

Säsongskort till Dalsjö Hinderbana för 2021 kan du köpa här!

Med pågående pandemi och ett mycket osäkert läge inför denna säsong väljer vi därför att inte sikta på att arrangera något stort event under 2021.

Många arrangörer kommer att tvingas att genomföra evenemang för att alls överleva som arrangörer. Den konkurrensen vill vi inte bidra till! För att vi kan låta bli och för att vi heller inte tror på stora event under 2021.

Vi kommer att anpassa vårt utbud av minde evenemang i form av lopp, träningar och träffar efter myndigheternas riktlinjer och våra riskbedömningar. Det kan dyka upp grejer med kort varsel.

Håll i, håll ut och var rädd om varandra!

/Henrik Josefsson